Previsió Meteorològica pel 5, 6 i 7 de Gener de 2018

Divendres 5 de Gener de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb un panorama molt assolellat. A darrera hora apareixeran els primers núvols baixos. Ambient que seguirà temperat per les dates.   
     
Vent: Vent en calma de matinada i matí, girant a garbí fluix, de força 2/3 a migdia i tarda. Al vespre girarà a gregal molt fluix.    
       
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Apte. 
 
  Tª Mar: 13,2ºC



Dissabte 6 de Gener de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel tapat gairebé tot el dia, amb núvols compactes i ambient ben humit. Es mantindrà sense pluja fins entrada la nit. A darrera pot començar a ploure una mica. Ambient molt més humit.
     
Vent: Entre llevant i xaloc fluix , de força 2/4 des de la matinada fins a mitja tarda. Al vespre i nit s'enfortirà el llevant fins a moderat , de força 4/6.   
       
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí, pujant a maror a partir de la tarda. A la nit s'arribarà a Forta Maror i el tràgul de llevant superarà els 1,5m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Apte. 
 
  Tª Mar: 13,2ºC



Diumenge 7 de Gener de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

 
Estat del cel: Cel tapat des de la matinada fins a darrera hora de la tarda. Al final del dia s'obrirà alguna clariana. De matinada esperem xàfecs intermitents i de mig matí a mitja tarda pluja més continuada i puntualment intensa. Al vespre pararà i a la nit ja no plourà. Ambient molt humit.     
     
Vent: Entre llevant i xaloc moderat de matinada i matí , de força 4/6. Al migdia girarà a xaloc i avançada la tarda por acabar tombant a mitjorn fluix.   
       
Estat de la Mar: Forta Maror tot el dia, amb tràgul de llevant de 2 a 2,5m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Precaució: Tràgul de llevant destacable. 
 
  Tª Mar: 13,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada