Previsió Meteorològica pel 14 i 15 de Novembre de 2017

Dimarts 14 de Novembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb un panorama completament assolellat. La visibilitat millorarà, sobretot a partir de migdia.       
       
Vent: Gropada encesa de tramuntana a primera hora de la matinada, quan bufarà amb força 8/10. A partir del matí anirà baixant progressivament d'intensitat fins a força 6/8. A la tarda encara devallarà més fins a força 5/7. De matinada les ratxes encara poden superar els 100km/h. 
       
Estat de la Mar: Mar Brava de matinada, baixant a maregassa al matí i a Forta Maror a darrera hora del vespre. Tràgul de gregal baixant dels 3m d'alçada fins a 1,5m d'alçada al final del dia
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
    Prohibit: Tramuntana molt forta tot el dia. 
 
  Tª Mar: 16,4ºC



Dimecres 15 de Novembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

 
Estat del cel: Cel serè bona part de la jornada, només amb alguns núvols prims al vespre i nit. Ambient més agradable al centre del dia, però en canvi més fred de matinada i matí.        
       
Vent: Tramuntanera de força 3/5 a primera hora de la matinada, mancant ràpidament i calmant de bon matí. La resta del dia dominarà el vent fluix i variable amb lleuger xaloc a la tarda. 
       
Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant a marejol i arrissada amb el pas de les hores. Encarà tràgul de gregal d'1m d'alçada de matinada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
    Prohibit: Tramuntana molt forta tot el dia. 
 
  Tª Mar: 16,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada