Previsió Meteorològica pel 13 i 14 de Novembre de 2017

Dilluns 13 de Novembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel serè tot el dia, només amb alguna senyal de tramuntana cap al nord. Ambient molt ventat i visibilitat no gaire bona, fruit del ruixim del mar. Ambient fred, sobretot a causa del vent.       
       
Vent: Gropada encesa de tramuntana tot el dia, la tramuntana bufarà violenta, de força 9/10 amb ratxes de més de 110km/h, amb dos puntes, una de matinada i l'altre a la tarda i vespre. Algun cop puntual pot arribar a superar els 120km/h. 
       
Estat de la Mar: Mar brava tot el dia, amb tràgul de gregal de més de 3m d'alçada arran de costa i més de 5m d'alçada mar endins.
    
Condicions per al bany i la navegació:

 
 
  Prohibit: Gropada encesa de tramuntana tot el dia. 
 
  Tª Mar: 16,4ºC



Dimarts 14 de Novembre de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb un panorama completament assolellat. La visibilitat millorarà, sobretot a partir de migdia.       
       
Vent: Gropada encesa de tramuntana a primera hora de la matinada, quan bufarà amb força 8/10. A partir del matí anirà baixant progressivament d'intensitat fins a força 6/8. A la tarda encara devallarà més fins a força 5/7. De matinada les ratxes encara poden superar els 100km/h. 
       
Estat de la Mar: Mar Brava de matinada, baixant a maregassa al matí i a Forta Maror a darrera hora del vespre. Tràgul de gregal baixant dels 3m d'alçada fins a 1,5m d'alçada al final del dia
    
Condicions per al bany i la navegació:

 
    Prohibit: Tramuntana molt forta tot el dia. 
 
  Tª Mar: 16,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada