Previsió Meteorològica pel 29 i 30 de Juny de 2017


Dijous 29 de Juny de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia, però amb protagonisme de les nuvolades. De matinada ja tindrem alguns núvols, però serà a partir del matí quan el cel es vagi tapant més i entre migdia i tarda ja quedarà molt cobert. Entre darrera hora del matí i mitja tarda es tornarà a repetir algun xàfec o ruixat, no tant intensos com el dia anterior. Malgrat a la nit vagin marxant els xàfecs, el cel quedarà tapat. Ambient clarament més fresc.        
  
Vent: Variable de matinada amb estones de tramuntaneta. Al centre del dia dominarà el llevant a xaloc de força 2/3. A la tarda girarà cap a gregal fluix, de força 2/4 i ja a la nit tornarà a entrar una mica de tramuntana, de força 3/4.        
 
Estat de la Mar: Marejol tot el dia, amb tràgul de gregal de 0,5m d'alçada  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 24,5ºC



Divendres 30 de Juny de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

 
Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada, amb algunes nuvoades i bandes de núvols mitjos. Al matí quedarà molt més serè fins que a migdia creixin, de nou, nuvolades potents. A la tarda tornaràn a descarregar xàfecs i ruixats, que poden anar acompanyats de tempesta. Ambient que seguirà més fresc del normal.

       
Vent: Mestral fluix de matinada, per girar a xaloc de força 2/4 a partir de mig matí i migdia. Al final de la tarda calmarà per entrar tramuntaneta a la nit, de força 2/4.        
 
Estat de la Mar: Marejol tot el dia  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 24,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada