Previsió Meteorològica pel 28 i 29 de Juny de 2017

Dimecres 28 de Juny de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, amb nuvolades i potser ja algun primer ruixat. Al llarg del matí es taparà per nuvolades cada cop més groixudes fins que als volts del migdia i tarda descarregui, pot ploure amb ganes i també amb tempesta. Aquest panorama insegur i revoltat es mantindrà fins a primera hora de la nit. Refrescada molt notable.         
  
Vent: Tramuntaneta de matinada i primera hora del matí de força 3/4. Al matí calmarà i a migdia girarà cap a llevant de força 2/4. Després dels xàfecs quedarà el vent variable, amb gregal molt fluix a la nit.        
 
Estat de la Mar: Marejol tot el dia, amb tràgul de gregal de 0,5m d'alçada  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 23,1ºC



Dijous 29 de Juny de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia, però amb protagonisme de les nuvolades. De matinada ja tindrem alguns núvols, però serà a partir del matí quan el cel es vagi tapant més i entre migdia i tarda ja quedarà molt cobert. Entre darrera hora del matí i mitja tarda decarregarà algun xàfec, que pot caure amb força i puntualment amb tempesta. Malgrat a la nit vagin marxant els xàfecs, el cel quedarà tapat. Ambient clarament més fresc.        
  
Vent: Variable de matinada amb estones de tramuntaneta. Al centre del dia dominarà el llevant a xaloc de força 2/3. A la tarda girarà cap a gregal fluix, de força 2/4 i ja a la nit tornarà a entrar una mica de tramuntana, de força 3/4.        
 
Estat de la Mar: Marejol tot el dia, amb tràgul de gregal de 0,5m d'alçada  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 23,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada