Previsió Meteorològica pel 16 i 17 de Gener de 2017

Dilluns 16 de Gener de 2017:

Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i matí, amb plugims febles fins a mig matí. A partir de migdia els núvols aniran marxant i quedarà una tarda més assolellada. Persistiran els senyals de tramuntana tot el dia. Ambient que seguirà fred, sobretot al final del dia.
   
Vent: De matinada mancarà molt el vent, fins a quedar pràcticament en calma. A ultima hora del matí i migdia tornarà a entrar la tramuntana, que ja a la tarda, vespre i nit serà forta, de força 7/9 i ratxes que es tornaran a apropar als 90km/h.    
 
Estat de la Mar: Maror de matinada i matí, pujant a Forta Maror a migdia i a Maregassa a partir de la nit. Tràgul de gregal que pujarà fins als 2m o 2,5m al final del dia 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Prohibit: Tramuntana forta a partir de migdia. 
 
Tª Mar: 14,3ºC



Dimarts 17 de Gener de 2017:

Tª Màxima: Entre 5 i 7ºC
Tª Mínima: Entre 0 i 2ºC

 
Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb senyals de tramuntana al nord i cap a mar. Ambient molt fred i ventat tot el dia, en un dia de rigurós hivern. 
   
Vent: Tramuntana forta de matinada i matí, de força 7/9. A migdia començarà a mancar i a la tarda bufarà amb menys empenta, de força 5/7. Les ratxes superaran els 80km/h a la primera meitat de dia.   
 
Estat de la Mar: Maregassa tot el dia. Tràgul de gregal de 2,5m d'alçada. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Prohibit: Tramuntana forta tot el dia. 
 
Tª Mar: 14,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada