Previsió Meteorològica pel 13 i 14 d'Octubre de 2016

Dijous 13 d'Octubre de 2016:

Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i fins a mig matí, a migdia s'obriran algunes clarianes però a la tarda es tornarà a tapar ràpidament, quedant ennuvolat fins al final del dia. Esperem pluja de matinada, que encara pot caure amb intensitat. A mig matí pararà la pluja i hi haurà una pausa fins al vespre. Al vespre i nit es tornarà a animar la pluja. Ambient fresc i humit.
   
Vent: Mitjorn de força 3/4 de matinada, matí i migdia. A mitja tarda i vespre tornarà a girar cap a xaloc, de força 3/5.   
 
Estat de la Mar: Forta Maror tot el dia, amb maregassa a partir de la tarda. Tràgul de llevant de 2m d'alçada, pujant a 3m al vespre i nit.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Precaució: Temporalet de xaloc. 
 
   Tª Mar: 21,3ºC



Divendres 14 d'Octubre de 2016:

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat de matinada , matí i fins a migdia. No serà fins a mitja tarda o vespre quan s'obrin clarianes. A primera hora de la matinada encara plourà, però amb tendència a remetre i marxar mar endins. Al matí pararà i quedarà una jornada molt variable, amb algun ruixat puntual entre migdia i tarda. Ambient humit. 
   
Vent: Llevant a xaloc de força 2/4 de matinada, girant cap a tramuntana de força 3/4 al matí i migdia. A la tarda quedarà lleugera tramuntaneta de força 2/4 i a la nit anirà girant cap a mestral fluix.   
 
Estat de la Mar: Maregassa de matinada i matí, baixant a forta Maror a la tarda. El tràgul de llevant superarà els 3m d'alçada, sobretot de matinada i matí. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Prohibit: Temporal de matinada i matí. 
 
   Tª Mar: 21,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada