Previsió Meteorològica pel 4 i 5 d'Agost de 2016

Dijous 4 d'Agost de 2016:

Tª Màxima: Entre 35 i 37ºC
Tª Mínima: Entre 21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i matí. A migdia arribaran núvols prims per ponent, que seran més espessos a mitja tarda. Al vespre i nit si sumaran nuvolades que progressaran del interior fins a la costa, deixant el cel mig cobert. Ambient molt càlid a migdia. 
 
Vent: Calmes de matinada amb gir a mitjorn de força 3/5 a partir de migdia i durant tota la tarda i vespre. A la nit pararà i entrarà tramuntaneta de força 3/5 a darrera hora de la nit, a partir de les 22-23h aproximadament. 
 
Estat de la Mar: Calmes de matinada, arrissada fins a mitja tarda amb marejol mar endins. A última hora de la nit hi haurà marejol amb alguna primera àrea de maror. Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada al final del dia.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
  Tª Mar: 22,1ºC



Divendres 5 d'Agost de 2016:

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada, amb possibilitat d'algun xàfec o tronada passatgera a primera hora. Al matí s'aclarirà ràpidament i només quedarà alguna senyal de tramuntana. A la tarda ja dominarà un ambient molt més assolellat. Bona visibilitat i temperatura clarament a la baixa. 
 
Vent: Tramuntana forta bona part del dia, de matinada i matí bufarà amb força 6/8, mentre que a partir del centre del dia baixarà a força 5/7. De matinada i primera hora del matí les ratxes poden superar els 80km/h. 
 
Estat de la Mar: Forta Maror tot el dia, amb alguna area de maregassa al matí. Tràgul de gregal de 2m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Precaució: Tramuntana forta tot el dia amb situació complicada a mar. 
 
  Tª Mar: 22,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada