Previsió Meteorològica pel 3 i 4 d'Agost de 2016

Dimecres 3 d'Agost de 2016:

Tª Màxima: Entre 31 i 33ºC
Tª Mínima: Entre 20 i 22ºC

 
Estat del cel: Cel serè tot el dia, per a destacar alguna cosa, direm que son possibles alguns bancs de boira cap a dins de mar a migdia i tarda i també alguns núvols alts al final del dia. Ambient més càlid.
 
Vent: Calmes de matinada amb gir a xaloc a partir de mig matí de força 2/3. A primera hora de la tarda ja entrarà mitjorn de força 3/4, amb estones de garbí al vespre i nit. 
 
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
  Tª Mar: 22,9ºC



Dijous 4 d'Agost de 2016:

Tª Màxima: Entre 33 i 35ºC
Tª Mínima: Entre 21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i matí. A migdia arribaran núvols prims per ponents, que seran més espessos a mitja tarda. Al vespre i nit si sumaran nuvolades que progressaran del interior fins a la costa, deixant el cel mig cobert. Ambient càlid a migdia. 
 
Vent: Calmes de matinada amb gir a mitjorn de força 3/5 a partir de migdia i durant tota la tarda i vespre. A la nit pararà i entrarà tramuntaneta de força 3/4 a darrera hora de la nit, a partir de les 23h aproximadament. 
 
Estat de la Mar: Calmes de matinada, arrissada fins a mitja tarda amb marejol mar endins. A última hora de la nit hi haurà marejol amb alguna primera àrea de maror. Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada al final del dia.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
  Tª Mar: 22,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada