Previsió Meteorològica pel 29 i 30 d'Agost de 2016

Dilluns 29 d'Agost de 2016:

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 20 i 22ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia. De matinada i matí sovintejaran els núvols baixos. A mig matí i migdia dominarà el panorama més assolellat, però a migdia i tarda creixeran nuvolades que arribaran a tapat totalment el cel a mitja tarda i ja fins a la nit. Avançada la tarda i vespre ens arribarà alguna tronada, xàfec o grop de l'interior, segurament acompanyat de tempesta. Ambient xafogós.   
 
Vent: Calmes de matinada i fins a mig matí. A migdia girarà a gregal de força 3/4. A mitja tarda i vespre anirà girant a tramuntaneta, segurament acompanyada de vent de grop. Ja a la nit bufarà tramuntana de força 3/5.
 
Estat de la Mar: Calmes de matinada i matí amb marejol a migdia i ja maror a la tarda. El tràgul de gregal rondarà el metre d'alçada al final del dia.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte. 

 
   Tª Mar: 22,8ºC



Dimarts 30 d'Agost de 2016:

Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre 20 i 22ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada, aclarint-se a parimera hora del matí. A primera hora de la matinada encara es pot escapar alguna gotellada. A mig matí i migdia el cel s'aclarirà i ja dominarà el sol la resta del dia, només amb alguna nuvolada cap a muntanya.
 
Vent: Tramuntaneta de força 3/4 de matinada, mancant al matí i ja girant a marinada fluixa de xaloc a mitjorn a migdia i tarda.
 
Estat de la Mar:  Marejol amb àrees de maror de matinada. Marejol, baixant a arrissada a partir de migdia. Tràgul de gregal d'1m d'alçada fins a mig matí.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte. 

 
   Tª Mar: 22,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada