Previsió Meteorològica per 11 i 12 de Juliol de 2016

Dilluns 11 de Juliol de 2016:

Tª Màxima: Entre 32 i 34ºC
Tª Mínima: Entre 23 i 25ºC

 
Estat del cel: Cel serè al llarg de tota la matinada, matí i fins a migdia. A la tarda aniran arribant algunes bandes de núvols prims per ponent i també tornarem a veure nuvolades cap a muntanya. Es mantindrà l'ambient de ple estiu.  
 
Vent: Garbí a primera hora de la matinada girant a refrontall a les primeres hores del matí. A migdia tornarà a entrar marinada de xaloc, girant a mitjorn de força 2/4 a la tarda i vespre.
 
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
  Tª Mar: 22,2ºC



Dimarts 12 de Juliol de 2016:

Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC
Tª Mínima: Entre 22 i 24ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia, de matinada i matí dominaran les bandes de núvols prims, mentre que a migdia i tarda els núvols creixeran amb més força i mig taparan el cel , amb nuvolades més potents cap a l'interior. Es mantindrà mig ennuvolat fins al final del dia. Ambient no tant càlid, notarem menys calor a migdia .  
 
Vent: Entrarà tramuntaneta de força 2/4 de matinada, al final del matí i migdia es reforçarà fins a força 3/5 i ja al vespre i nit bufarà amb força 4/6 i ratxes que poden superar els 60km/h.
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí, pujant a maror a partir de la tarda. Tràgul de gregal que arribarà a 1m d'alçada al final del dia.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
  Tª Mar: 22,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada