Previsió Meteorològica pel 31 de Març i 1 d'Abril de 2016

Dijous 31 de Març de 2016:

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada, de núvols baixos o boira alta. Al matí s'obriran clarianes i al llarg del dia el panorama quedarà més  variable. A la tarda i vespre les nuvolades es faran més importants i fins i tot, al final de la nit poden tapar totalment el cel i no es descarta algun ruixat.  Ambient clarament més fresc al final del dia.        
 
Vent: Lleuger xaloc de matinada, amb calmes de bon matí. Entrarà gregal o tramuntaneta a migdia fins que a mitja tarda entri tramuntana.Primer bufarà fluixa, amb força 3/5 i al final del dia pujarà cap a moderada, de força 4/6.  

Estat de la Mar:
Arrissada fins a migdia, pujant ràpidament a Maror i Forta Maror a la tarda. Tràgul de gregal d'1,5m d'alçada al final del dia.
 
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Precaució: Entrada de tramuntana a la tarda. 
 
 
Tª Mar: 13,4ºC



Divendres 1 d'Abril de 2016:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tot el dia. Esperem núvols compactes de matinada, alguna petita clariana a migdia i altre cop un augment dels núvols a partir de mitja tarda. Tant de matinada com al vespre i nit no descartem que pugui caure algun ruixat. Ambient força més fred.        
 
Vent: Tramuntana moderada de matinada i matí, de força 4/6. Ja a partir de migdia baixarà a tramuntaneta, mantenint-se amb força 3/4 fins al final del dia.  

Estat de la Mar:
Maror amb àrees de Forta Maror. Tràgul de gregal d'1,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Precaució: Tramuntana moderada. 
 
 
Tª Mar: 13,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada