Previsió Meteorològica pel 14, 15 i 16 d'Agost

Divendres 14 d'Agost de 2015:

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

 
Estat del cel:
Cel variable tot el dia, de matinada i matí s'alternaran els núvols i clarianes. A partir de migdia les nuvolades agafaran empenta i al llarg de la tarda tornaran a tapar el cel. Es mantindrà el cel tapat fins al final del dia. Es manté el risc de xàfecs i tronades durant la tarda i vespre, viatjant de l'interior a la costa. Ambient clarament més fresc. 
 
Vent: Tramuntana de força 4/6 a primera hora de la matinada, afluixant cap a tramuntaneta al matí. A migdia calmarà i entrarà una mica de marinada o gregal de força 2/4. De nit es tornarà a imposar la tramuntaneta. 


Estat de la Mar:
Marejol amb àrees de maror de matinada. Tràgul de gregal entre 0,5 i 1m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Apte.

Tª Mar: 23,2ºC



Dissabte 15 d'Agost de 2015:

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

 
Estat del cel:
Cel tapat de matinada i ben be fins a migdia, potser amb alguna clariana puntual. Entre la matinada i primera hora de la tarda poden anar descarregant ruixats intermitents i també algun xàfec o tronada més important a volts del migdia o primera hora de la tarda. A mitja tarda s'anirà destapant i ja a darrera hora del dia s'imposarà el cel molt més net i clar. Ambient més fresc 
 
Vent: Tramuntaneta de força 3/4 de matinada, amb vent fluix i variable al centre del dia i tarda. Al vespre i nit entrarà tramuntana, que s'enfortirà fins a força 5/7 a última hora de la nit. 


Estat de la Mar:
Marejol tot el dia, amb maror i alguna àrea de forta maror a la nit. Tràgul de gregal de 0,5m fins a mitja tarda i de més d'1m d'alçada a la nit.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Apte.

Tª Mar: 23,2ºC



Diumenge 16 d'Agost de 2015:

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

 
Estat del cel:
Cel serè pràcticament tot el dia, només amb algunes senyals de tramuntana de matinada i matí. A la tarda veurem alguna nuvolada cap a muntanya. Ambient net i transparent. . 
 
Vent: Tramuntana de força 4/6 de matinada, afluixant a primera hora del matí. A migdia el vent ja girarà a marinada de xaloc fluixa i al vespre el vent quedarà variable o en calma. 


Estat de la Mar:
Maror amb àrees de forta maror de matinada, baixant a maror al matí marejol durant la segona meitat del dia. Tràgul de gregal de més d'1m d'alçada..
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Apte.

Tª Mar: 23,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada