Previsió Meteorològica pel 8 i 9 de Desembre

Dilluns 8 de Desembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada, amb arribada de núvols alts al matí. A migdia els núvols alts i prims es faran més compactes i aniran progressant de nord cap a sud fins a tapar força el cel a la tarda i vespre. Al vespre i nit es pot escapar alguna gota, res important. Ambient fred de matinada.
 
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 3/5. Al matí calmarà i quedarà fluix i variable fins a mitja tarda. Al vespre començarà a entrar tramuntana moderada que a la nit ja pot bufar amb força 5/7.

Estat de la Mar: Maror de matinada amb marejol al centre del dia. Al vespre es tornarà a complicar l'estat de la mar, amb Forta Maror al final del dia. El tragul de gregal voltarà el metre d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 




        Precaució: Inici de temporal de tramuntana al final del dia.  


Tª Mar: 16,8ºC


Dimarts 9 de Desembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb bandes de núvols alts. Al matí i la resta del dia quedarà el cel serè amb algunes senyals de tramuntana cap al nord. Ambient fred i molt ventat, la sensació de fredor serà acusada. Humitat baixa i bona visibilitat.
 
Vent: Tramuntana violenta tota la jornada. Gropada encesa tot el dia, amb tramuntana força 10/11 i ratxes que poden superar els 110 a 120km/h al llarg de tot el dia. Especial atenció amb arbres i mobiliari urbà.

Estat de la Mar: Mar Brava tot el dia, amb temporal de tramuntana. Les onades superaran els 3m d'alçada arran de costa i els 5m mar endins. Tràgul de gregal entre 3 i 3,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 




        Prohibit: Temporal de tramuntana.  


Tª Mar: 16,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada