Previsió Meteorològica pel 29 i 30 de Desembre

Dilluns 29 de Desembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 7 i 9ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, només amb senyals de tramuntana cap al nord i alguna feixa de núvols alts a darrera hora del dia. Excel·lent visibilitat i ambient fred i ventat, de ple hivern.      
 
Vent: Tramuntana molt forta de matinada, amb força 7/9 i cops superiors als 100km/h. La resta del dia seguirà bufant forta, amb força 6/8 i ratxes constants superiors als 80km/h

Estat de la Mar: Maregassa generalitzada amb àrees de Mar Brava Mar endins. El tràgul de gregal es mourà entre 2,5 i 3m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 

         Prohibit: Temporal de tramuntana.  


Tª Mar: 15,3ºC



Dimarts 30 de Desembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 7 i 9ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i primera hora del matí, amb bandes de núvols alts i prims que poden ser més abundants i espesses. La resta del dia dominarà el cel serè, amb senyals de tramuntana cap a nord i també bandes de núvols mar endins. Ambient que seguirà molt fred.       
 
Vent: Tramuntana molt forta de matinada, amb força 7/9 i cops superiors als 100km/h. Al matí baixarà a força 6/8 i a la tarda i vespre a força 5/7, amb cops que ja no passaran dels 70km/h.

Estat de la Mar: Maregassa generalitzada de matinada i matí, baixant a Forta Maror a la tarda i vespre. Tràgul de gregal de 2,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 

         Prohibit: Temporal de tramuntana.  


Tª Mar: 15,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada