Previsió Meteorològica per l'12 i 13 d'Agost

Dimarts 12 d'Agost de 2014: 

Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre 20 i 22ºC

Estat del cel: Cel variable bona part del dia, majoritàriament amb el pas de bandes de núvols alts. De matinada i matí seran menys espessos, amb moltes estones de sol, però ja a la tarda tendiran a ser més compactes. Per altre banda durant la tarda i vespre també augmentaran els núvols baixos a la costa i les nuvolades al interior, quedant el cel molt tapat.



Vent: Lleugera tramuntaneta de matinada i matí, de força 2/4. A migdia girarà cap a marinada de mitjorn a xaloc de força 2/3.
           
Estat de la Mar: Marejol de matinada amb arrissada a la tarda. Tràgul de gregal de mig metre d'alçada a primera hora.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Apte. 


  Tª Mar: 22,0ºC
 
 
Dimecres 13 d'Agost de 2014: 

Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i fins a migdia. Des de primera hora del matí fins a migdia esperem xàfecs moderats i que poden anar acompanyats de tempesta. A partir de migdia s'han d'obrir clarianes, per quedar una tarda de cel variable, amb nuvolades i escletxes de sol. Ambient clarament més fresc. 



Vent: Entrarà tramuntana a mitja matinada, reforçant-se a partir del matí, amb força 5/7 i cops per sobre els 70km/h. S'ha de mantenir moderada, de força 4/6 la resta del dia, amb cops entre 60 i 70km/h.
           
Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant a Forta Maror al matí i mantenint-se així la resta del dia. Tràgul de gregal de fins 1,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Precaució: Tramuntana moderada a forta al matí amb mar de fons notable. 


  Tª Mar: 22,0ºC
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada