Previsió Meteorològica pel 26 i 27 de Maig

Dilluns 26 de Maig de 2014: 

Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel variable de matianda, pel matí aniran arribant núvols de sud a nord i de ponent a llevant, a mig matí les nuvolades ja seran potents i a migdia el cel quedarà totalment cobert. Esperem que a darrera hora del matí arribin tempestes pel sud i sud-oest, descarregaran moderada intensitat i puntualment acompanyades de tempesta. A mitja tarda i vespre encara quedaran xàfecs i tronades menys importants fins que a la nit ja faci net. Ambient més fresc. 


Vent: Garbí fluix de matinada, girant a mitjorn de força 2/3 al matí. A migdia quedarà molt variable i a la tarda entrarà lleugera tramuntaneta de força 2/4.

           
Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí i marejol a la tarda. 
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Apte.  


  Tª Mar: 16,2ºC
Dimarts 27 de Maig de 2014: 

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel variable la major part del dia. Mentre que de matinada encara quedaran núvols residuals, al matí dominarà el cel més net, però amb arribada de nou de núvols de sud a nord a partir de migdia. A la tarda tindrem el cel força tapat, amb nuvolades a interior i muntanya. 


Vent: Fluix i variable de direcció al llarg de l dia, amb domini de gregalet de matinada i matí i xaloc de força 1/3 al centre del dia.

           
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia. 
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Apte.  


  Tª Mar: 16,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada