Previsió Meteorològica pel 21 i 22 de Maig

Dimecres 21 de Maig de 2014: 

Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel: Cel tapat des de la matinada fins a mitja tarda. Esperem pluja de matinada i algun plugim o ruixat durant el matí. No serà d'extranyar algun tro aïllat. La pluja anirà acompanyada de fang. A partir de migdia ha de deixar de ploure i ja a la tarda es pot obrir alguna escletxa. Ambient humit però força suau.



Vent: Llevant de força 3/5 de matinada i matí, girant a xaloc i posteriorment a mitjorn durant la tarda i vespre, de força 3/4.

           
Estat de la Mar: Maror generalitzada amb alguna àrea de Forta Maror de matinada i matí. Tràgul de llevant d'1,5m d'alçada. 

 

Condicions per al bany i la navegació: 

 

      Precaució: Temporalet de matinada i matí, amb tràgul notable.  



  Tª Mar: 16,3ºC
 

Dijous 22 de Maig de 2014: 

Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada però aclarint-se ràpidament. Al matí i ja la resta del dia dominarà el cel totalment serè, només amb algun núvol prim cap al nord i també alguna nuvolada de tarda a l'interior i muntanya. Ambient força més càlid.

Vent: Entre garbí i mitjorn tot el dia, de força 3/5.

           
Estat de la Mar: Maror de matinada amb marejol a partir del matí i la resta del dia. De matinada i matí encara quedarà tràgul de llevant, baixant d'1m a mig metre d'alçada . 
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Apte.  


  Tª Mar: 16,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada