Previsió Meteorològica pel 20 i 21 de Maig

Dimarts 20 de Maig de 2014: 

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

Estat del cel: Cel molt tapat tot el dia de núvols baixos, no veurem el sol pràcticament en cap moment del dia, potser alguna tímida clariana a migdia. Al vespre i nit ja esperem ruixats que a darrera hora del dia s'aniran fent més freqüents i intensos. La pluja anirà acompanyada de fang. Ambient  humit i amb mala visibilitat. 

Vent: Entre llevant i xaloc de força 3/4 tot el dia amb cops de força 5 a la tarda i vespre.

           
Estat de la Mar: Marejol de matinada i maror a partir de migdia i ja fins al final del dia. Tràgul de llevant d'1m d'alçada pujant a 1,5m al final del dia. 
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
      Apte.  


  Tª Mar: 16,3ºC
 
 
 
Dimecres 21 de Maig de 2014: 

Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel: Cel tapat des de la matinada fins a mitja tarda. Esperem pluja continuada i de moderada intensitat durant tota la matinada i part del matí. No serà d'extranyar algun tro aïllat. La pluja anirà acompanyada de fang. A partir de migdia ha de deixar de ploure i ja a la tarda es pot obrir alguna escletxa. Ambient humit però força suau.

Vent: Llevant de força 3/5 de matinada i matí, girant a xaloc i posteriorment a mitjorn durant la tarda i vespre, de força 3/4.

           
Estat de la Mar: Maror generalitzada amb alguna àrea de Forta Maror de matinada i matí. Tràgul de llevant d'1,5m d'alçada. 
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
      Precaució: Temporalet de matinada i matí, amb tràgul notable.  


  Tª Mar: 16,3ºC
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada