Previsió Meteorològica pel 2, 3 i 4 de Maig

Divendres 2 de Maig de 2014:

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada, encara amb ruixats i xàfecs que poden anar acompanyats de tempesta a primera hora. A partir de mig matí s'aniran trencant els núvols i s'anirà imposant el sol. Durant tot el dia hi hauran senyals de tramuntana a muntanya i per la tarda alguna nuvolada cap a l'interior. Ambient ventat i fresc.

Vent: Entrarà tramuntana de matinada, de força 4/6. Es mantindrà moderada al matí però a la tarda i vespre es reforçarà fins a força 6/8 i ratxes superiors als 80km/h.  

             
Estat de la Mar: Maror de matinada amb Forta Maror a partir de mig mati i migdia. El tràgul de gregal pujarà fins a 1,5m d'alçada al final del dia.       

 
Condicions per al bany i la navegació: 
 

     Precaució: Tramuntana tot el dia.  


  Tª Mar: 15,7ºC


 
Dissabte 3 de Maig de 2014:

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, només amb el pas d'alguna banda de núvols alts o mitjos de nord a sud i encara senyals de tramuntana a muntanya. Ambient ventat però més suau.

Vent: Tramuntana moderada a forta tot el dia. De matinada i també al vespre i nit bufarà amb força 6/8 i ratxes de més de 80km/h.  Al centre del dia es mantindrà amb força 5/7.

             
Estat de la Mar: Forta maror tot el dia, amb alguna àrea de maregassa. El tràgul de gregal voltarà el 1,5m d'alçada.       

 
Condicions per al bany i la navegació: 
 

     Precaució: Tramuntana tot el dia.  


  Tª Mar: 15,7ºC


 
 
Diumenge 4 de Maig de 2014:

Tª Màxima: Entre 20 i 22ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, veurem molts pocs núvols, si un cas de matinada i matí encara quedarà alguna senyal de tramuntana.

Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6. A partir del matí anirà calmant progressivament fins a desaparèixer a migdia. A la tarda girarà a marinada de xaloc de força 2/3.

             
Estat de la Mar: Maror amb àrees de Forta Maror de matinada, maror al matí i marejol a partir de migdia i tarda. El tràgul de gregal voltarà el metre d'alçada.       

 
Condicions per al bany i la navegació: 
 

     Apte.  


  Tª Mar: 15,7ºC


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada