Previsió Meteorològica 25 i 26 de Març

Dimarts 25 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel variable durant bona part del dia. Es mantindrà un cel més serè de matinada i matí, encara amb franges de núvols alts i mitjos. A partir de mig matí i migdia creixeran nuvolades amb força, que pels volts de mitja tarda o vespre ja poden descarregar ruixats o xàfecs de moderada a forta intensitat i acompanyats de tempesta.     

Vent: Tramuntaneta de matinada i primera hora del matí de força 3/4. A partir de darrera hora del matí quedarà fluix i variable, amb domini del xaloc o llevant fluix. A mitja tarda i vespre entrarà vent de grop, que acabarà amb tramuntana, de força 3/5 al final del dia.             
  
Estat de la Mar:  Marejol de matinada i arrissada la resta del dia.



   
Condicions per al bany i la navegació: 




 
 
   Apte.   


  Tª Mar: 14,2ºC


 
Dimecres 26 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada, matí i migdia. Entre la matinada i primera hora de la tarda esperem plugims intermitents o com a mot algun ruixat moderat a mig matí. No serà fins a mitja tarda quan s'aclareixi una mica més i s'obri alguna clariana. Ambient força desagradable durant tot el dia, amb vent, pluja i fresca.     

Vent: Entrarà tramuntana moderada a forta a mitja matinada, de força 5/7. A primera hora del matí s'enfortirà i fins a migdia o primera hora de la tarda bufarà amb força 6/8 i cops superiors als 80km/h. Al final de la tarda i vespre baixarà cap a força 5/7.              
  
Estat de la Mar:  Forta Maror de matinada amb àrees de maregassa al centre del dia. Cap a la tarda i vespre anirà de baixa. Mar de fons de gregal de fins a 2m d'alçada al centre del dia.  



   
Condicions per al bany i la navegació: 




 
  
   Precaució: Tramuntana tot el dia.   


  Tª Mar: 14,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada