Previsió Meteorològica 14, 15 i 16 de Març

Divendres 14 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, només amb algun núvol prim a primera hora del matí. Ambient molt suau a migdia, plenament primaveral.    

Vent: Terral de matinada amb gir cap a gregalet de força 2/3 a partir de migdia i tarda. Al vespre i nit encalmarà del tot.        
  
Estat de la Mar:  Arrissada tot el dia, amb calmes al matí i al vespre i nit.


   
Condicions per al bany i la navegació: 



 
  
   Apte.  


  Tª Mar: 13,0ºC 
 
Dissabte 15 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 20 i 22ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel serè pràcticament tot el dia, fins que a última hora de la tarda i vespre arribin bandes de núvols prims viatjant de nord a sud. De nit, aquests núvols alts, mig taparan el cel. Ambient molt suau a migdia.     

Vent: Terral de matinada, amb vent molt fluix o en calma durant el matí i migdia. A la tarda i vespre començarà a entrar tramuntaneta de força 3/4.
  
Estat de la Mar:  Arrissada tot el dia, amb marejol a la nit.


   
Condicions per al bany i la navegació: 



 
  
   Apte.  


  Tª Mar: 13,0ºC 
 
Diumenge 16 de Març de 2014:

Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, amb bandes de núvols alts. A partir del matí ja quedarà un cel molt serè, que es mantindrà així la resta del dia. Només cap a muntanya es pot mantenir alguna senyal de tramuntana. Ambient molt suau a migdia i molt bona visibilitat, amb tramuntaneta reescalfada.     

Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 6/8, amb cops per sobre dels 80km/h. Al matí baixarà a  força 5/7. A la tarda i vespre anirà clarament a la baixa, desapareixent al final del dia. 
  
Estat de la Mar: Forta maror amb àrees de maregassa de matinada. Forta Maror al matí i migdia, baixant a maror durant la tarda i a marejol al vespre. Tràgul de gregal d'1,5m d'alçada fins a migdia, mancant gradualment a partir d'aleshores.


   
Condicions per al bany i la navegació: 



 
 
   Precaució: Tramuntana forta de matinada i matí.  


  Tª Mar: 13,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada