Previsió Meteorològica pel 17 i 18 de Febrer

Dilluns 18 de Febrer de 2014:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i matí, amb algunes bandes de núvols alts, però encara cel molt serè. A partir de mig  matí i migdia s'anirà tapant de sud a nord i de ponent a llevant, amb núvols mitjos força compactes. A la tarda i vespre ja tindrem el cel totalment tapat, també amb aparició d'algun núvol baix.


Vent: Variable de matinada amb gir cap a mitjorn o xaloc de força 2/3 al matí i migdia. A la tarda i vespre s'imposarà el xaloc a llevant de força 3/4. 

Estat de la Mar:  Arrissada des de la matinada fins a migdia, després augmentarà cap a marejol i alguna àrea de maror al final de la jornada. A partir de la tarda hi haurà mar de fons de gregal de mig metre d'alçada.

   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Apte.

  
Tª Mar: 12,9ºC

 

Dimarts 19 de Febrer de 2014:

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel tapat durant tot el dia, amb núvols mitjos compactes i també núvols baixos, sobretot a primera i última hora del dia. Al vespre o nit es pot escapar algun plugim. Ambient fresc i humit. 


Vent: Llevant a primera hora de la matinada, girant cap a gregal moderat, entre força 3/5 i 4/6 al llarg de tot el dia. A última hora del vespre i nit girarà cap a provençal de força 5/7. 

Estat de la Mar:  Maror de matinada, pujant a Forta Maror a partir del matí i mantenint-se així la resta del dia. A última hora del dia porem tenir alguna àrea de maregassa. Mar de fons de llevant entre 1,5 i 2m d'alçada.

   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Precaució: Situació de temporalet de llevant a gregal.  


  
Tª Mar: 12,9ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada