Previsió Meteorològica pel 10 i 11 de Febrer

Dilluns 10 de Febrer de 2014:

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i matí, amb ruixats de feble a moderada intensitat que aniran circulant de SW a NE. A partir del matí s'obriran clarianes, que s'alternaran amb núvols alts i mitjos i després amb nuvolades de cara migdia i tarda. A volts del migdia o primera hora de la tarda també es pot escapar algun ruixat. A última hora del dia, les clarianes seran molt més importants. Ambient més fresc al vespre i nit, però suau al centre del dia.  


Vent: Entre mitjorn i garbí moderat de matinada, mati i fins a migdia, de força 4/6 amb algun cop fort de força 7. A mitja tarda entrarà tramuntana moderada a forta, de forma sobtada, de força 5/7 amb ratxes d'entre 70 i 80km/h, que es mantindrà fins a la nit. 



Estat de la Mar: Maror entre la matinada i migdia, a partir de mitja tarda o vespre augmentarà a Forta Maror. La mar de fons serà del sud la primera meitat del dia, girant a tràgul de gregal, de 2m d'alçada a partir de la tarda i vespre.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Precaució: Temporal de garbí i mitjorn de matinada, amb gir a tramuntana.


  
Tª Mar: 12,9ºC 

 

Dimarts 11 de Febrer de 2014:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel més serè de matinada i matí amb el pas d'algunes bandes de núvols alts i també núvols de vent a muntanya. A partir de migdia i sobretot cap a la tarda arribaran núvols alts per ponent, que seran més espessos al vespre i nit. No esperem pluja.  


Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada, de força 4/6 amb ratxes de més de 70km/h. A partir de mig matí anirà parant fins encalmar a migdia. Ja a la tarda i vespre tornarem a tenir vent de garbí, de força 2/4.  



Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí, baixant a maror a migdia i ja a marejol a la tarda i vespre. De matinada el tràgul de gregal voltarà els 2m d'alçada, baixant a 1m d'alçada a partir de mig matí.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Precaució: Tramuntana forta de matinada.


  
Tª Mar: 12,9ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada