Previsió Meteorològica pel 27 i 28 de Gener

Dilluns 27 de Gener de 2014:

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, amb núvols prims força abundants. A primera hora del matí començarem a veure nuvolades, que s'aniran espessin al llarg del matí, fins que a última hora del matí o migdia comencin a descarregar ruixats de feble a moderada intensitat. Al llarg de la tarda i vespre, els ruixats es poden intensificar, i localment anar acompanyats de calamarsa,calabruix i algun tro. Al final del dia refrescarà de forma notable.    



Vent: Entrarà tramuntana moderada a primera hora del matí, de força 4/6. A mig matí anirà baixant ràpidament d'intensitat fins a quedar variable de direcció a partir de migdia.
  
Estat de la Mar: Marejol de matinada amb Maror al matí i fins a mitja tarda. Al vespre i nit tornarà a baixar a marejol. Es girarà tràgul de gregal d'1m d'alçada de matinada i matí.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Apte.
 
Tª Mar: 13,8ºC 


Dimarts 28 de Gener de 2014:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada, amb núvols alts i mitjos. S'aniran obrint clarianes amb el pas de les hores i al matí ja tindrem moltes estones de cel serè i bona visibilitat. A la tarda es tornaran a acostar núvols alts per ponent.     



Vent: Lleuger mestral de matinada amb vent variable durant el matí. A la tarda entrarà garbí de força 3/4 que de cares al vespre i nit bufarà moderat, de força 4/6. 
  
Estat de la Mar: Arrissada amb marejol mar endins a partir de la tarda.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Apte.
 
Tª Mar: 13,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada