Previsió Meteorològica pel 26 i 27 de Novembre

Dimarts 26 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb alguna banda de núvols alts i mitjos, més presents a partir de migdia i tarda. Ambient d'hivern. 

 
Vent: Tramuntana forta de matinada i matí, de força 6/8 i ratxes superiors als 80km/h. A partir de migdia baixarà d'intensitat a força 5/7. 
  
Estat de la Mar: Maregassa de matinada i matí, amb Forta Maror a partir de migdia.

Condicions per al bany i la navegació: 

     Precaució: Tramuntana tot el dia. 

  Tª Mar: 15,5ºC 

Dimecres 27 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i primera hora del matí, de mica en mica s'anirà tapant de núvols mitjos i nuvolades de mar cap a terra. A partir de mitja tarda el cel quedarà totalment cobert i entre última hora de la tarda, vespre i nit és molt probable que caigui algun ruixat, de feble a moderada intensitat, amb una cota de neu baixa, que voltarà els 400 a 500m d'alçada.


Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6, girant cap a provençal moderat durant el matí i cap a gregal a partir de la tarda i vespre, d'entre força 3/5 i 4/6.
  
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí, a partir de la tarda seguirà la forta maror però amb àrees de maregassa a última hora, amb tràgul de llevant d'entre 2 i 2,5m d'alçada.
 

Condicions per al bany i la navegació: 

     Precaució: Gregal moderat tot el dia. 

  Tª Mar: 15,5ºC 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada