Previsió Meteorològica pel 21 i 22 de Novembre

Dijous 21 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb arribada de bandes de núvols alts i prims. Duran el matí i sobretot a partir de migdia, aquests núvols alts i mitjos aniran a més, tapant gairebé el cel cap a la tarda i vespre. A última hora de la nit no es descarta que caigui alguna gotellada o ruixadet.

Vent: Terral de  matinada, encalmant a partir del matí i quedant vent fluix, amb domini del garbí de força 3/4 al llarg de tot el dia. 
  
Estat de la Mar: Mare
jol de matinada amb arrissada la resta del dia, encara tràgul de gregal de mig metre d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació:


 
    Apte. 
 

  Tª Mar: 17,1ºC      



Divendres 22 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb núvols mitjos i algun de baix, fins i tot no es descarta alguna gotellada. A partir de mig matí s'aclarirà ràpidament i només ens quedaran núvols de vent i senyals de tramuntana cap a muntanya. Ambient fred, accentuat pel vent. 

Vent: A primera hora de la matinada encara dominarà el vent fluix i variable, però a mitja matinada o primera hora del matí entrarà tramuntana sobtada i forta, pujant ràpidament a força 6/8 amb ratxes entre 70 i 80km/h. Durant la resta del dia es mantindrà entre força 5/7 i 6/8
  
Estat de la Mar: Mare
jol de matinada, pujant ràpidament a Maror i Forta Maror a partir del matí. A la tarda o vespre tindrem alguna àrea de maregassa. Tràgul de gregal que pujarà d'1 a 2m d'alçada durant el dia.
 
Condicions per al bany i la navegació:


 
    Precaució: Tramuntana forta tot el dia. 
 

  Tª Mar: 17,1ºC     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada