Previsió Meteorològica pel 18 i 19 de Novembre

Dilluns 18 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel tapat tot el dia, no veurem ni una estona de sol. Serà un dia de pluja de cap a cap, de matinada i fins a migdia pot caure amb moderada a forta intensitat i puntualment acompanyada de tempesta. La resta de la jornada ho farà de forma més moderada i continuada, però novament de cares al vespre i nit pot caure amb força. Al final del dia es poden acomular quantitats de pluja molt abundants. Ambient humit i fresc. 

Vent: Llevant moderat a fort de matinada i fins a migdia o primera hora de la tarda, de força 5/7.Durant la segona meitat de dia anirà girant cap a provençal o fins i tot tramuntana de força 4/6, degut a que el centre de la borrasca el tindrem molt aprop.
  
Estat de la Mar: Temporal de llevant, amb Maregassa i àrees de Mar brava a la tarda, les onades poden superar els 3 a 3,5m d'alçada. 


Condicions per al bany i la navegació:



     Prohibit: Temporal de  llevant o llevantada.

 
Tª Mar: 17,1ºC    



Dimarts 19 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel tapat ben be fins a mitja tarda o vespre, quan podem començar a observar les primeres clarianes. De matinada i fins a migdia esperem que continui plovent amb alegria i de forma continuada, serà un altre diada on les quantitats acomulades poden ser destacables. A partir de mitja tarda la pluja s'aniria afeblint però no desapareixeria fins entrada la nit. Ambient humit i més fresc.

Vent: De matinada entrarà gregal fort, de força 6/8 amb cops de més de 80km/h. A partir del matí anirà girant cap a provençal, de força 7/8 i ja a partir del migdia s'imposarà la tramuntana, de força 5/7.  
  
Estat de la Mar: Mar Brava, amb temporal de llevant fins a migdia. A partir d'aleshores baixarà cap a maregassa. Les onades es poden enfilar fins als 3,5 o 4m d'alçada de matinada i matí, amb tràgul de llevant que persistirà la resta del dia.  


Condicions per al bany i la navegació:



     Prohibit: Temporal de  llevant o llevantada.

 
Tª Mar: 17,1ºC     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada