Previsió Meteorològica pel 10 i 11 d'octubre

Dijous 10 d'Octubre de 2013:

Tª Màxima:
Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima:
Entre 13 i 15ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada però amb augment ràpid de núvols a partir de mig matí i migdia, viatjant de nord a sud. A partir de la tarda les nuvolades seran ja molt compactes i el cel quedarà totalment tapat. Esperem que caiguin ruixats de feble a moderada intensitat durant la tarda, vespre i nit, els quals poden anar acompanyats de tempesta de forma puntual.

Vent: Terral de matinada amb vent fluix i variable de direcció fins a mitja tarda o vespre. A partir del vespre entrarà tramuntana de forma sobtada de força 4/6, pujant a força 5/7 a la nit, amb ratxes que poden superar els 70km/h. 

Estat de la Mar: Arrissada de matinada fins a la tarda, pujant ràpidament Maror a partir del vespre i ja amb alguna àrea de Forta Maror a la nit. Al vespre i nit el tràgul de gregal superarà el metre d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:


    Apte. 

 Tª Mar: 19,7ºC  



Divendres 11 d'Octubre de 2013:

Tª Màxima:
Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima:
Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i ben be fins a mig matí o migdia. No serà fins a la tarda quan veurem alguna clariana, que es consolidarà ja al vespre i nit. Durant la matinada es pot reproduir algun ruixat de feble a moderada intensitat i a primera hora del matí encara es pot escapar alguna gota. Ambient clarament més fresc.

Vent: Tramuntana moderada de matinada de força 4/6 amb algun cop de força 7. A partir del matí anirà baixant d'intensitat fins a força 3/5 i a la tarda girarà cap a gregal de força 3/4.

Estat de la Mar: Forta Maror de matinada amb Maror a partir de mig matí, mantenint-se la resta del dia. Tràgul de gregal de metre i mig d'alçada, sobretot la primera meitat de dia. 


 

Condicions per al bany i la navegació:

 

 
   Precaució: Tramuntana moderada de matinada. 

 Tª Mar: 19,7ºC 
    

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada