Previsió Meteorològica pel 23, 24 i 25 d'Agost

Divendres 23  d'Agost de 2013:

Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre 20 i 22ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb bandes de núvols alts i mitjos i algun banc de núvols baixos litorals, que tendiran a desaparèixer durant el matí. A partir de migdia i tarda veurem creixer nuvolades cap a l'interior i muntanya i a darrera hora del vespre i nit poden tapar força el cel. Ambient humit i xafogós.

Vent: Garbinet de matinada amb gir cap a marinada de xaloc de força 2/3 a migdia i tarda.

Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.

Condicions per al bany i la navegació:


  
Apte.

 Tª Mar: 23,1ºC  



Dissabte 24  d'Agost de 2013:

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i matí amb intèrvals de núvols mitjos i també algun nuvol baix degut a l'alta humitat. A partir de mig matí i migdia veurem crèixer nuvolades cap a l'interior que mica en mica arribaran a la costa i durant la tarda ja taparan el cel. Esperem ruixats i xàfecs a la tarda i vespre que poden anar acompanyats de tempesta. Refrescada al final del dia.


Vent: Terral o calmes de matinada amb vent fluix i variable de direcció durant el matí. A migdia i tarda dominarà el llevantet o xaloc de força 2/3, per donar pas a l'entrada de tramuntana moderada durant les ultimes hores del vespre i nit, la qual pujarà de força 3/4 a F 4/6 al final del dia. El vent de grop pot acompanyar a les tempestes de tarda.

Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí, marejol de tarda i Maror ja a la nit, coincidint amb l'entrada de tramuntana. El tràgul de gregal pujarà al metre d'alçada al final de la jornada. .

Condicions per al bany i la navegació:


  
Apte.

 Tª Mar: 23,1ºC  


 Diumenge 25  d'Agost de 2013:

Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel força tapat de matinada amb núvols mitjos abundants, els quals aguantaran durant bona part del matí fins que s'obrin clarianes durant el migdia i primeres hores d ela tarda. Clarianes transitòries perque tornaran a creixer nuvolades durant la tarda, que poden tapar força el cel, ben be fins al vespre i nit. No es descarta alguna gotellada o ruixadet de matinada i primera hora del matí , i també algun xàfec curt durant la tarda.  Ambient més fresc.


Vent: Tramuntana moderada de força 4/6 a 5/7 de matinada i primera hora del matí. Baixarà ràpidament d'intensitat i ja a partir de migdia tendirà a desaparèixer i a entrar marinada de xaloc a llevant de força 2/4. .

Estat de la Mar: Maror amb àrees de Forta Maror de matinada i marí, baixant a marejol a partir de mitja tarda. Tràgul de gregal de 1,5m d'alçada a primera hora, baixant del metre a partir de migdia i tarda. 

Condicions per al bany i la navegació:


   
Precaució: Tramuntana moderada amb mala mar la primera meirtat de dia.

 Tª Mar: 23,1ºC 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada