Previsió Meteorològica pel 24, 25 i 26 de Maig

Divendres 24 de Maig de 2013:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i matí, amb risc de ruixats intermitents però que poden caure amb moderada intensitat. Al migdia i primera hora de la tarda es pot obrir alguna clariana, però a la tarda i vespre, altre cop es tornarà a tapar de nuvolades potents, i poden tornar a sovintejar els ruixats. Ambient clarament més fresc.  

 
  Vent: Tramuntana forta moderada a forta de matinada, entre força 4/6 i 5/7 i cops superiors als 70km/h. A partir de mig matí baixarà ràpidament cap a tramuntaneta de força 3/4, desapareixent a partir de migdia i tarda i quedant vent fluix i variable de direcció.  

 Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, baixant a maror al matí i marejol a partir de migdia. Tràgul de gregal d'1m d'alçada. 
 
 Condicions per al bany i la navegació:
 
  Apte.

   Tª Mar: 15,9ºC 


Dissabte 25 de Maig de 2013:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel tapat de núvols baixos i nuvolades a primera hora de la matinada. Entre el matí i migdia s'obriran grans clarianes, però a partir de migdia i tarda, les nuvolades potents tornaran a tapar el cel i els ruixats guanyaran intensitat i poden anar acompanyats de tempesta. Ambient fresc per l'època.   

 
  Vent: Tramuntaneta de força 3/5 de matinada i primera hora del matí. A partir de mig matí i migdia girarà cap a marinada de mitjorn de força 1/3.   

 Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, baixant a marejol durant la resta del dia. Tragul de gregal de mig metre d'alçada.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
 
  Apte.

   Tª Mar: 15,9ºC 



Diumenge 26 de Maig de 2013:

Tª Màxima : Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, més cobert a primera hora i encara amb possibilitat d'algun ruixadet. Ja al matí s'obriran moltes clarianes i a partir de migdia ja dominarà l'ambient assolellat, només amb nuvolades cap a l'interior i muntanya. Ambient més suau. 


  Vent: Tramuntana de força 4/6 de matinada i primera hora del matí. A partir de mig matí i migdia girarà cap a marinada de xaloc de força 2/4.   

 Estat de la Mar: Forta Maror de matinada amb alguna àrea de Forta Maror, baixant a marejol durant la resta del dia. Tragul de gregal de mig metre d'alçada.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
 
  Apte.

   Tª Mar: 15,9ºC


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada