Previsió Meteorològica pel 22 i 23 de Maig

Dimecres 22 de Maig de 2013:

Tª Màxima : Entre 20 i 22ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb alguns intèrvals de núvols alts, però que s'han d'anar trancant a partir de mig matí. Deixaran pas a un migdia i tarda molt més assolellats, amb senyals de tramuntana cap a muntanya . Ambient molt més suau que dies enrere.

 Vent: Tramuntaneta de matinada de força 3/5. Es reforçarà durant el matí i migdia, passant de força 3/5 a 5/7, amb alguna ratxa superior als 70km/h entre el migdia i vespre.


Estat de la Mar: Marejol pujant a Maror al matí i ja a Forta Maror durant la tarda, tràgul de gregal de mig a un metre d'alçada.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
 
  Apte.

   Tª Mar: 15,7ºC


Dijous 23 de Maig de 2013:

Tª Màxima : Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel: Cel serè durant durant la primera meitat del dia. A partir de migdia començaran a aparèixer nuvolades cap a l’interior que mica en mica s’aniran atançant cap a la costa. Al vespre i nit ja pot quedar el cel força tapat i a ultima hora de la nit es pot escapar algun ruixat moderat


 Vent: Tramuntana moderada a primera hora de la matinada, de força 4/6, baixant cap a tramuntaneta de força 2/4 a primera hora del matí. A parir de mig matí i migdia entrarà marinada de xaloc de força 2/3. A última hora de la nit tornarà a entrar tramuntaneta de força 3/5.   

 Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant a marejol a partir de migdia.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
 
  Apte.

   Tª Mar: 15,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada