Previsió Meteorològica pel 10, 11 i 12 de Maig

Divendres 10 de Maig de 2013:

Tª Màxima : Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel:  Cel  tapat de matinada i matí, amb obertura d'alguna petita clariana a migdia. Malgrat les clarianes de tarda, tornarem a veure nuvolades groixudes cap a l'interior, que al final del dia tornaran a tapar el cel. De matinada i matí són probables ruixats passatgers, de fluixa a moderada intensitat. Ambient més fresc que dies anteriors. 
  

Vent: Entrarà tramuntana de matinada de força 4/5, amb algun cop de força 6 a primera hora del matí. A partir de migdia afluixarà notablement, girant a gregal fluix, de força 3/4. 

 Estat de la Mar: Marejol pujant ràpidament a maror de matinada i matí, mantenint-se la resta del dia. Tràgul de gregal d'1m d'alçada.
 
 Condicions per al bany i la navegació:
 
  Apte.

   Tª Mar: 15,1ºC              


Dissabte 11 de Maig de 2013:

Tª Màxima : Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel:  Cel tapat durant la primera meitat del dia, amb una capa de núvols baixos o estrats des del Cap Norfeu cap al sud. A partir de la tarda s'obrirà alguna clariana però encara es mantindrà el cel força variable.   
  

Vent: Tramuntaneta d'entre força 3/4 i 4/5 al principi i al final de la jornada. Al centre del dia tindrem estones de calma o gregalet de força 1/3.

 Estat de la Mar: Marejol tot el dia, amb lleuger tràgul de gregal de mig metre d'alçada. 
 
 Condicions per al bany i la navegació:
 
  Apte.

   Tª Mar: 15,1ºC      


Diumenge 12 de Maig de 2013:

Tª Màxima : Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 11 i 13ºC

Estat del cel:  Cel força tapat, amb núvols baixos abundants durant bona part del dia. De cara a la tarda es poden obrir clarianes.  Ambient una mica més fresc.

 Vent: Tramuntaneta de força 4/6 de matinada i matí, amb tendència a encalmar o girar cap a gregal molt fluix, de força 1/2.

 Estat de la Mar: Marejol tot el dia amb àrees de maror de matinada. Lleuger tràgul de gregal de mig metre d'alçada. 
 
 Condicions per al bany i la navegació:
 
  Apte.

   Tª Mar: 15,1ºC          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada