Previsió Meteorològica pel 18 i 19 de Març

Dilluns 18 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

Estat del cel:  Cel  variable durant bona part del dia. De matinada estarà totalment tapat i amb possibilitat d'algun plugim o gotellada aïllada. Al matí s'obrirà alguna clariana, però les nuvolades es faran més potents a ultima hora del matí i migdia i fins i tot poden acabar deixant algun ruixat feble a moderat entre migdia i mitja tarda. Ambient una mica més fresc, sobretot de dies. 

 
Vent:  Entrarà tramuntaneta de mationada de força 3/5, però ho farà de forma transitòria ja que a primera hora del mati calmarà i quedarà vent fluix i variable de direcció, amb tendència que a partir de migdia s'impossi el llevantet o xaloc de força 1/3.  


Estat de la Mar:  Marejol de matinada i arrissada la resta del dia. 

Condicions per al bany i la navegació:
  
    Apte.

  Tª Mar: 11,8ºC



Dimarts 19 de Març de 2013:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel:  Cel variable tot el dia, encara que veurem moltes més estones de sol que la jornada anterior. De matinada i matí el cel estarà serè amb algun nuvol alt poc important, mentre que a partir de migdia augmentaran els núvols alts i mitjos de sud a nord i mig taparan el cel. 

 
Vent: Quedarà fluix i variable de direcció durant tot el dia, amb domini del terral de matinada i de xaloc fluix a partir de migdia.   


Estat de la Mar:  Marejol de matinada i arrissada la resta del dia. 

Condicions per al bany i la navegació:
  
    Apte.

  Tª Mar: 11,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada