Previsió Meteorològica pel 6 i 7 de Febrer

 Dimecres 6 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC


Estat del cel: Cel tapat de matinada i fins a primera hora del matí, amb possibilitat que descarregui algun ruixat, com a molt de moderada intensitat. Durant el dia el cel estarà variable amb nuvolades i clarianes que es mantindran ben be fins al vespre i nit. Durant la tarda es tornarà a activar la possibilitat de ruixats passatgers i de moderada intensitat. Ambient més fresc.  
 
Vent: Mestralet o tramuntaneta de matinada amb vent fluix i variable de direcció des de mig matí fins a ultima hora de la tarda. A partir del vespre i nit entrarà tramuntana moderada, de força 4/6, pujant a força 5/7 a ultima hora de la nit.

Estat de la Mar: Arrissada durant bona part del dia, pujant a marejol i maror a partir del vespre i nit. A ultima hora també pujarà el tràgul de gregal, cap el metre d'alçada. 


Condicions per al bany i la navegació:
  
  Apte.

  Tª Mar: 13,1ºC



 Dijous 7 de Febrer de 2013:

Tª Màxima : Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC


Estat del cel: Cel serè durant bona part del dia, amb alguna franja de núvols alts, tant de matinada com a ultima hora del dia. Durant tot el dia aguantaran les senyals de tramuntana cap a muntanya. Ambient clarament més fred i ventat.  
 
Vent: Tramuntana forta a molt forta durant tot el dia, de matinada bufarà amb força 6/8 mentre que a partir del matí pujarà cap a força 8/9 i algun cop de força 10. Les ratxes de tramuntana superaran els 100km/h amb facilitat. A ultima hora del vespre i nit anirà afluixant progressivament, cap a força 6/8.  

Estat de la Mar:  Forta Maror a primera hora de la matinada, pujant ràpidament a maregassa, la qual es mantindrà la resta del dia. Mar de fons de gregal entre els 2 i 2,5m d'alçada.


Condicions per al bany i la navegació:
  
    Prohibit: Temporal de tramuntana.

  Tª Mar: 13,1ºC


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada