Previsió Meteorològica pel 7, 8 i 9 de Desembre

Divendres 7 de Desembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 0 i 2ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada i fins a mig matí, a partir d'aleshores començaran a arribar bandes de núvols alts i mitjos que aniran circulant de nord-oest a sud-est i deixaran el cel ben tapat la segona meitat de dia. Ambient fred de matinada i matí, amb certa suavitat a migdia.
        
Vent: Terral fluix o garbinet de matinada i matí, a migdia el vent quedarà fluix i variable de direcció , fins que a ultima hora del vespre o ja a la nit entri tramuntana de força 3/4 pujant ràpidament d'intensitat fins a força 5/7 a ultima hora de la nit.
 
Estat de la Mar: Arrisada durant bona part del dia, fins que entri la tramuntana a ultima hora d ela nit, quan ràpidament pujarà a maror. Mar de fons de gregal de 0,5 a 1m d'alçada al final del dia.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
    Apte.
 
Tª Mar: 14,6ºC

Dissabte 8 de Desembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel encara variable de matinada amb intèrvals de núvols alts i mitjos però amb tendència a trencar-se durant el mati i ja dominar el cel serè la resta del dia, només amb senyals de tramuntana cap a les muntanyes. Ambient més fred de dies i sobretot més ventat.
        
Vent: Tramuntana forta tota la jornada, de força 6/8 de matinada, matí i també al vespre i nit, quan és possible algun cop de força 9 al mateix temps que es superin els 80 o 90km/h. Durant el centre del di, la tramuntan pot baixar transitòriament a força 5/7. 
 
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí , pujant a maregassa a partir de migdia. Tràgul de gregal pujant des de 1,5m cap als 2m o 2,5m d'alçada al final del dia.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
    Prohibit: Tramuntanada forta tot el dia.
 
Tª Mar: 14,6ºC


Diumenge 9 de Desembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb ni un sol núvol al cel i una visibilitat excel·lent. Ambient fred d'hivern i ventat, sobretot durant la primera meitat del dia. 
        
Vent: Tramuntana forta de matinada i matí, de força 6/8, baixant cap a força 5/7 a partir de mig matí i ja cap a força 4/6 a migdia. De cara a la tarda i sobretot al vespre afluixarà notablement, quedant només tramuntaneta a darrera hora del dia.  
 
Estat de la Mar: Maregassa de matinada, Forta Maror fins a migdia i maror durant la segona meitat del dia. Mar de fons de gregal que baixarà dels 2m fins al metre d'alçada al final del dia.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
    Precaució: Tramuntanada forta al mati i matinada.
 
Tª Mar: 14,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada