Previsió Meteorològica pel 30 de Novembre, 1 i 2 de Desembre

Divendres 30 de Novembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel pràcticament serè durant tot el dia, només amb alguns núvols de vent cap al nord i nord-oest. Visisibilitat excel·lent i ambient encara d'hivern. 
        
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 6/8, baixant d'intensitat al llarg del matí i migdia fins a força 4/6 i mantenint-se així durant la tarda i vespre. A la nit es tornarà a reforçar un xic fins a força 5/7.
 
Estat de la Mar: Maregassa de matinada, baixant a Forta Maror durant el matí i migdia , i ja amb àrees de Maror a la tarda i vespre. Mar de fons de gregal, baixant dels 2m fins al metre d'alçada al final del dia.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
   Precaució:  Temporal de Tramuntana a la baixa.
 
Tª Mar: 15,8ºC


Dissabte 1 de Desembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia, gairebé sense ni un núvol al cel malgrat pugui apareixer algun núvolet poc important  de cares a la tarda i vespre. Visibilitat excel·lent i ambient fred. 
        
Vent: Tramuntana moderada durant tot el dia, de força 4/6 des de la matinada fins a ultima hora de la tarda, quan es pot reforçar una mica més i arribar a força 5/7. 
 
Estat de la Mar: Forta Maror, baixant a Maror durant el matí i migdia. A ultima hora del vespre i nit tornarà a pujar a Forta Maror. Mar de fons de gregal d'entre 1 i 1,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
   Precaució:  Tramuntana moderàda, encara amb ressaca o tràgul de gregal destacable.
 
Tª Mar: 15,8ºC


Diumenge 2 de Desembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC

Estat del cel: Cel serè pràcticament tot el dia, amb el pas d'algunes bandes de núvols alts de nord cap a sud. Visibilitat molt bona i ambient fred d'hivern, sobretot a primera i ultima hora del dia.   
        
Vent: Tramuntana moderada a forta a la matinada, de força 5/7 amb algun cop de força 8, des de primera hora del matí fins a migdia anirà baixant cap a força 4/6 i ja durant la tarda fins a força 3/4, a la nit tornarà a repuntar fins a força 4/6. 
 
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada baixant a maror durant el matí i a marejol a ultima hora del dia. Mar de fons de gregal d'1,5m d'alçada de matinada, baixant al mig metre a ultima hora del vespre i nit. 
 
Condicions per al bany i la navegació:  
 
    
   Precaució:  Tramuntana moderàda la primera meitat del dia.
 
Tª Mar: 15,8ºC





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada