Previsió Meteorològica pel 7 i 8 de Juny


Dijous 7 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 28 i 30ºC
Tª Mínima: Entre 19 i 21ºC

Estat del cel: Cel variable ja de matinada i matí, amb intèrvals de núvols alts i mitjos que es faran més espessos a partir de mig matí i migdia. Durant la tarda el cel ja estarà molt més tapat i només arribarem a veure alguna clariana al final del dia, quan acabi de passar el front. No esperem pluges, el front només ens portarà núvols.  Ambient, que malgrat el tel de núvols alts, seguirà càlid, amb màximes que es poden acostar als 30ºC.
       
Vent: Bufarà garbí fluix de matinada, el qüal pujarà d'intensitat a partir de mig matí i migdia, passant de força 3/4 a força 5/7 a primera hora de la tarda, amb ratxes superiors als 60km/h.

Estat de la Mar: Marejol tot el dia, amb àrees de Maror mar endins. Mar de fons de mitjorn de 0,5m.

Condicions per al bany i la navegació:  


 Precaució : Garbinada potent entre migdia i vespre, atenció mar endins i amb, patins,  matalassos  i   altres estris de bany inflables



Tª Mar: 18,8ºC

 Divendres  8 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb bandes de núvols alts i mitjos residuals que acabaran de creuar-nos a primera hora del matí. El cel no farà net del tot i a partir de mig matí i migdia els núvols baixos es poden fer més abundants, mantenint-se un cel força cobert durant la tarda. No esperem pluges. l'Ambient refrescarà i ja no viurem la calorada del dia anterior. 
       
Vent: Entrarà tramuntana moderada de matinada pujant de força 3/5 a 4/6 a primera hora del matí. A partir de migdia afluixarà, i fins i tot pot entrar lleugera marinada, encara que al vespre i nit tornarà a entrar tramuntaneta.


Estat de la Mar: Maror de matinada i bon matí, baixant a marejol durant la tarda i vespre. Mar de fons de gregal d'1m d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:  




Precaució :Entrada sobtada de la tramuntana de matinada, a partir de migdia la situació canviarà a Apte


Tª Mar: 18,8ºC



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada