Previsió Meteorològica pel 17 i 18 d'Abril

Dimarts 17 d'Abril de 2012:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel cerè durant tota la jornada, només a darreres hores veurem algun núvol alt arribar per ponent. Matinada i matí encara freds d'hivern , però a migdia remuntara clarament la temperatura, deixant un ambient agradable.

Vent: Tramuntana forta de matinada , de força 7/9 , baixant a força 5/7 al matí i encalmant mot ràpidament a partir de migdia. A la tarda entrarà garbí fluix pujant a moderat de força 3/5 a ultimes hores.

Estat de la Mar: Maregassa de matinada, Forta Maror a partir del Matí i Maror a Partir de migdia. Mar de fons de gregal baixant dels 2m fins a 1m d'alçada al final del dia. Mar creuada a partir de migdia i durant la tarda. (*Vent de garbí i mar de fons de gregal)

Tª Mar: 14,4ºC

Avís de SMR pel Servei Meteorològic de Catalunya: 
 
Avís per ratxes de vent superiors als 90km/h  i fins als 126km/h, entre les 00h i les 12h de Dimarts.

Avís per onades superiors als 2,5m d'alçada entre les 00h i les 12h de Dimarts.

Dimecres 18 d'Abril de 2012:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel variable bona part de la jornada. De matinada passarà un front que deixarà núvols alts i mitjos abundants, mentre que a partir de migdia creixeran nuvolades potents que durant la tarda donaran ruixats moderats, que no es descarta que vagin acompanyats de tempesta i grop.

Vent: Garbí fluix a primera hora de la matinada, per encalmar durant el matí i quedar feble i variable de direcció bona part de la jornada.

Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí , amb arrissada a partir de migdia. Mar de fons de gregal de 0,5m d'alçada. 

Tª Mar: 14,4ºC



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada