Previsió Meteorològica pel 8 i 9 de Febrer

Dimecres 8 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 4 i 6ºC
Tª Mínima: Entre -3 i -1ºC

Estat del cel: Cel variable bona part de la jornada amb presència de núvols alts i baixos no gaire espessos i que s'aniran alternant amb clarianes. A darrera hora del dia es poden trencar i deixar pas a un cel més serè. Ambient molt fred.

Vent: Tramuntana molt forta a primera hora de la matinada de força 7/9 baixant d'intensitat ràpidament fins arribar força 5/7 a mig matí i a força 4/6 a partir de la tarda.

Estat de la Mar: Maregassa generalitzada fins a migdia, forta maror a partir d'aleshores. Mar de fons de gregal entre 2 i 2,5m d'alçada

Avisos del SMC per SMRisc:

Avis nivell 1 per estat de la mar amb onades de més de 2,5m i maregassa generalitzada entre les 00 i les 12h de dimecres.

Avís de nivell 1 per vent amb ratxes superiors als 90km/h i puntualment als 126km/h
,entre les 00 i les 12h de dimecres.

Dijous 9 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 5 i 7ºC
Tª Mínima: Entre -4 i -2ºC

Estat del cel: Cel serè pràcticament tota la jornada amb algun núvol de matinada que fregarà la costa sense més conseqüències. Ambient molt fred de matinada, amb glaçada forta degut a que encalmarà el vent.

Vent: Tramuntana moderada de matinada de força 4/6 baixant mica en mica d'intensitat , a força 3/5 entre mig matí i la tarda. Al vespre i primera hora de la nit es tornarà a reforçar un xic més , arribant a força 5/7.

Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i Maror des del migdia al vespre, Forta maror de nou a partir de la nit. Mar de fons de gregal entre 1 i 1,5m d'alçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada