Previsió Meteorològica pel 2 i 3 de Febrer

Dijous 2 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 3 i 5ºC
Tª Mínima: Entre -1 i 1ºC

Estat del cel: Cel variable bona part de la jornada, amb restes de núvols alts i mitjos més abundants a primera i darrera hora de la jornada. A ultima hora del dia es possible que s'escapi algun ruixat feble però passatger de neu, que serà a cota 0. Ambient molt fred i minimes que es donaràn de nou al final de la jornada, sensació de fred amb el vent molt i molt acusada.

Vent: Tramuntana forta tota la jornada, entre força 5/7 i 6/8, enfortint-se encara més a darreres hores , arribbant a força 7/9 i ratxes de més de 90-100km/h.

Estat de la Mar: Forta Maror tota la jornada amb àrees de maregassa. Mar de fons de gregal entre 2m i 2,5m d'alçada al final del dia.

Avisos del SMC per SMRisc:

Avis de nivell 1 per possibilitat de neu a nivell de mar , acumulat entre 0 i 1cm entre els 12 i les 00h de dijous.

Avis nivell 1 per estat de la mar amb onades d emés de 2,5m i maregassa generalitzada entre les 00 i les 24h de dijous

Divendres 3 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 2 i 4ºC
Tª Mínima: Entre -3 i -1ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, amb ràpida obertura de clarianes a partir del matí. Núvols alts i mitjos de vent la resta del dia. Ambient molt i molt fred amb sensació teèrmica de fred molt acusada pel fort vent.

Vent: Entre Provençal i Tramuntana forta a molt forta tota la jornada, de força 8/9 a primera i darrera hora del dia, i de força 6/8 la resta de la jornada. Ratxes màximes que poden superar els 100km/h.

Estat de la Mar: Maregassa generalitzada amb àrees de Mar Brava mar endins. Mar de fons de gregal d'entre 2,5 i 3,5m.

Avisos del SMC per SMRisc:

Avis nivell 1 per estat de la mar amb onades de més de 2,5m i maregassa generalitzada entre les 00 i les 24h de divendres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada