Previsió Meteorològica pel 10 i 11 de Febrer

Divendres 10 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 7 i 9ºC
Tª Mínima: Entre -1 i 1ºC

Estat del cel: Cel serè pràcticament tota la jornada amb algun núvol alt i passatger durant la matinada i vespre. Bona visibilitat i ambient encara fred durant el dia, amb mínimes que es donaràn al final de la jornada degut a una nova entrada d'aire fred.

Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 6/8 amb ratxes superiors als 80km/h. Durant la resta de la jornada bufarà moderada, entre força 5/7 i 4/6.

Estat de la Mar: Forta Maror amb àrees de maregassa de matinada. Forta maror la resta de la jornada Mar de fons de gregal entre els 2 i 2,5m d'alçada.

Dissabte 11 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 4 i 6ºC
Tª Mínima: Entre -3 i -2ºC

Estat del cel: Cel serè durant tota la jornada, amb algun núvol mar endins viatjant ràpidament de nord a sud. Bona visibilitat i ambient que tornarà a ser molt fred amb glaçades moderades al matí i sensació de fredor acusada pel vent. Segurament la mínima es torni a donar al final del dia.

Vent: Tramuntana moderada tota la jornada, més intensa de matinada quan es poden superar els 70 o 80km/h, i més dèbil durant les hores centrals del dia, quan no passarà de força 4/6.

Estat de la Mar: Forta Maror amb àrees de maregassa de matinada. Forta maror la resta de la jornada Mar de fons de gregal entre 1,5 i 2m d'alçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada