Previsió Meteorològica pel 5 i 6 de Gener

Dijous 5 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel serè a primera hora de la matinada , tapant-se ràpidament de núvols alts i mitjos que arribaran per ponent. Aquests núvols es mantindràn fins a primera hora de la tarda , quan es començaran a trencar i deixar pas a ullades de sol. Ambient suau i sense possibilitat de pluja.

Vent: Tramuntana moderada de matinada , baixant ràpidament de força 5/7 a 4/6. A primera hora del matí ja dominarà el mestralet o terral i posteriorment encalmarà ràpidament a partir de mig matí i migdia. Garbí o ponentet fluix durant la tarda i vespre, fins que a cavall d'ultima hora de la nit i primera de la matinada s'inicii l'entrada de la tramuntana.

Estat de la Mar: Forta Maror a primera hora de la matinada , baixant a Maror durant el matí i migdia, a la tarda i vespre tindrem marejol. Mar de fons de gregal baixant progressivament de 1,5m a 0,5m a la tarda i vespre.

Divendres 6 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel variable a primera hora amb celatge típic de tramuntana i molt bona visibilitat. Al llarg de la jornada s'ha de consolidar el cel serè i l'ambient més fresc i ventat.

Vent: Tramuntana forta de matinada , pujant de força 4/6 a 6/8 a primeres hores del matí. Es mantindrà entre força 5/7 i 6/8 la resta de la jornada amb intèrvals de força 9 a la tarda. Ratxes que poden superar els 85 o 90km/h.

Estat de la Mar: Forta Maror amb àrees de maregassa durant bona part de la jornada. Mar de fons de gregal pujant d'1,5m a 2m d'alçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada