Previsió Meteorològica pel 4 i 5 de Gener

Dimecres 4 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i matí amb el pas de núvols alts i mitjos , que es trencaràn a partir de migdia , deixant una tarda serena , amb visibilitat excel·lent i núvols de vent enganxats a les muntanyes.

Vent: Terral de matinada i garbí molt fluix al matí. Entrarà tramuntana poc abans del migdia que pujarà de força 3/4 a 5/7, amb ratxes superiors als 70km/h.

Estat de la Mar: Arrissada de matinada , pujanta marejol i maror a partir de migdia, a la tarda i vespre hi hauran àrees de Forta maror. Mar de fons de gregal , pujant de 1m a 1,5m.

Dijous 5 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel serè pràcticament tota la jornada , amb núvols de vent durant la matiada i molt bona visibilitat la resta de la jornada. Ambient agradable amb molta bonança a migdia. A darreres hores del vespre i nit tornaràn a arribar alguna banda de núvols alts viatjant de mestral a xaloc.

Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada , baixant de força 5/7 a 4/6 a primera hora del matí i posteriorment encalmant ràpidament a partir de mig matí i migdia. Garbí o ponentet fluix durant la tarda i vespre.

Estat de la Mar: Forta Maror a primera hora de la matinada , baixant a Maror durant el matí i migdia, a la tarda i vespre tindrem marejol. Mar de fons de gregal baixant progressivament de 1,5m a 0,5m a la tarda i vespre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada