Previsió Meteorològica pel 31 de Gener i 1 de Febrer

Dimarts 31 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre -2 i -0ºC

Estat del cel: Cel serè durant la matinada i matí amb un increment dels núvols alts i mitjos a partir del migdia i tarda, més abundants al vespre i nit. A darreres hores del dia es probable algun ruixat feble viatjant de mestral cap a xaloc. Glaçada moderada de matinada. Encara ambient fred d'hivern.

Vent: Terral de matinada i entre ponent i garbí molt fluix ldurant el matí i migdia. A partir de darrera hora de la tarda entrarà tramuntana moderada pujant de força 3/4 a 4/6 durant la nit.

Estat de la Mar: Maror a marejol de matinada i arrissada la resta del dia, a partir del vespre tornarà a entrar maror. Mar de fons de gregal d'1m baixant a mig metre al migdia.

Dimecres 1 de Febrer de 2012:

Tª Màxima : Entre 7 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb tendència a cobrir-se durant el matí. A partir de migdia es poden iniciar les precipitacions, que s'aniràn consolidant amb el pas de la tarda i nit, essent moderades en moments puntuals. Cota de neu baixant dels 1000 als 600m i als 300m a primeres hores de la matinada de dijous.

Vent: Tramuntana moderada de matinada, baixant d'intensitat al matí, per anar girant a llevant agregalat a partir de migdia. A la tarda pujarà de força 3/4 a 4/6.

Estat de la Mar: Maror tota la jornada amb àrees de forta maror de matinada i a partir del vespre i nit. Mar de fons de gregal d'1m pujant als 2m d'alçada al final del dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada