Previsió Meteorològica pel 28 i 29 de Gener

Dissabte 28 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 3ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb tendència a anar aclarint-se mica en mica i a dominar les grans clarianes durant el matí. A partir de migdia es tornara a tapar de cúmuls en creixement que poden arribar a descarregar algun ruixat feble de calabruix o neu granulada. Descens acusat de temperatura, amb ambient fred.

Vent: Tramuntana moderada de matinada que s'anirà enfortint amb el pas de les hores, passant de força 4/6 a força 5/7 al matí. Després d'afluixar una mica a migdia, al vespre i nit es reforçarà de nou, girant a provençal de força 7.

Estat de la Mar: Maror, augmentant ràpidement a forta Maror i mantenint-se tota la jornada. Mar de fons de gregal pujant d'1,5 a 2m al final del dia.

Diumenge 29 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 6 i 8ºC
Tª Mínima: Entre 0 i 2ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb tendència a anar aclarint-se i a dominar les grans clarianes durant el matí i migdia. A partir de mitja tarda i vespre podràn apereixer bandes de núvols alts i mitjos que arribaran a tapar força el cel . Descens acusat de temperatura, amb ambient molt fred.

Vent: Tramuntana forta girant a provençal pràctiment tot el dia. Entre força 5/7 al matí i 6/8 a partir de mitja tarda.

Estat de la Mar: Forta maror amb àrees de maregassa. Mar de fons de gregal entre 2 i 2,5m.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada