Previsió Meteorològica pel 27 i 28 de Gener

Divendres 27 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel molt cobert bona part de la jornada amb possibilitat d'algun ruixat feble durant el matí i migdia. A darreres hores del dia s'obrirà alguna clariana. Ambient més fresc a migdia.

Vent: Tramuntaneta feble de matinada que s'anirà enfortint amb el pas de les hores, arribant a moderada al migdia i tarda, de força 3/4 a 4/5. A darreres hores es pot reforçar un xic més i arribar a força 6.

Estat de la Mar: Marejol de matinada , pujant a maror durant el matí i migdia. A darreres hores del dia hi haurà arees de forta maror. Mar de fons de gregal pujant d'1m a 1,5m.

Dissabte 28 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 3ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb tendència a anar aclarint-se mica en mica i a dominar les grans clarianes durant el matí. A partir de migdia es tornara a tapar de cúmuls en creixement que poden arribar a descarregar algun ruixat feble de calabruix o neu granulada. Descens acusat de temperatura, amb ambient fred.

Vent: Tramuntana moderada de matinada que s'anirà enfortint amb el pas de les hores, passant de força 4/6 a força 5/7 al matí. Després d'afluixar una mica a migdia, al vespre i nit es reforçarà de nou, girant a provençal de força 7.

Estat de la Mar: Maror, augmentant ràpidement a forta Maror i mantenint-se tota la jornada. Mar de fons de gregal pujant d'1,5 a 2m al final del dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada