Previsió Meteorològica pel 24 i 25 de Gener

Dimarts 24 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel més serè que la jornada anterior, només amb algunes pinzellades de núvols prims i algun lenticular enganxat a les muntanyes. Ambient agradable a migdia.

Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada , entre força 4/6 i 5/7. Durant la jornada es mantindra d'intensitat moderada per tornar a pujar d'intensitat de cara al vespre i nit, assolint força 5/7 de nou.

Estat de la Mar: Maror de matinada amb alguna àrea puntual de forta maror. Maror amb àrees de merejol bona part del dia, tornant a remenar-se de cara al vespre i nit, amb Forta Maror que es generalitzarà.

Dimecres 25 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel serè durant tota la jornada amb ambient més fresc de matianda. Les màximes es quedaran més curtes que la jornada anterior.

Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada de força 4/6, baixant d'intensitat a partir del matí fins a força 3/4. A partir del migdia encalmarà i passarà a bufar variable de direcció.

Estat de la Mar: Maror de matinada amb alguna àrea puntual de forta maror. Maror amb àrees de merejol bona part del dia, encalmant ràpidament a partir de la tarda. Mar de fons de gregal baixant del metre al mig metre a la tarda i vespre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada