Previsió Meteorològica pel 23 i 24 de Gener

Dilluns 23 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel variable durant bona part de la jornada , amb bandes de núvols alts i mitjos que enterinyaran el cel. Núvols mitjos de vent associats a les muntanyes. Ambient que seguirà molt agradable de dia , amb pujada de les mínimes.

Vent: Tramuntana que entrarà de matinada de força 4/5 . Durant bona part del dia es mantindrà la tramuntaneta , no superior a força 3/4 amb tendència que a partir de mitja tarda augmenti d'intensitat, assolint força 5/7 al vespre i nit, amb alguna ratxa que pot superar els 70km/h.

Dimarts 24 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel més serè que la jornada anterior, només amb algunes pinzellades de núvols prims i algun lenticular enganxat a les muntanyes. Ambient agradable a migdia.

Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada , entre força 4/6 i 5/7. Durant la jornada es mantindra d'intensitat moderada per tornar a pujar d'intensitat de cara al vespre i nit, assolint força 5/7 de nou.

Estat de la Mar: Maror de matinada amb alguna àrea puntual de forta maror. Maror amb àrees de merejol bona part del dia, tornant a remenar-se de cara al vespre i nit, amb Forta Maror que es generalitzarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada