Previsió Meteorològica pel 22 i 23 de Gener

Diumenge 22 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 15 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel serè bona part del dia, amb alguna banda de núvols alts que circularà de nord a sud, més abundants al final del dia. Ambient molt agradable a migdia i fresc de nit.

Vent: Terral de matinada i vent molt variable de direcció la resta de la jornada, amb mestral fluix a darreres hores del dia, no superior a força 2/4.

Estat de la Mar: Arrissada durant tota la jornada

Dilluns 23 de Gener de 2012:

Tª Màxima : Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel variable durant bona part de la jornada , amb bandes de núvols alts i mitjos que enterinyaran el cel. Núvols mitjos de vent associats a les muntanyes. Ambient que seguirà molt agradable de dia , amb pujada de les mínimes.

Vent: Tramuntana que entrarà de matinada de força 4/5 . Durant bona part del dia es mantindrà la tramuntaneta , no superior a força 3/4 amb tendència que a partir de mitja tarda augmenti d'intensitat, assolint força 5/7 al vespre i nit, amb alguna ratxa que pot superar els 70km/h.

Estat de la Mar: Marejol bona part de la jornada amb àrees de maror de matinada. A partir del vespre i nit es generalitzarà la maror amb alguna àrea de forta maror a ultima hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada